Інтернет-проект «Вчимося контролювати діяльність влади»

project7

Шановні старшокласники! Влада у демократичній державі підконтрольна громадянському суспільству, діє в межах чинного законодавства з метою максимального забезпечення вільного самовияву прав і свобод громадян, залучення їх до вирішення загальносуспільних проблем і реалізації їх інтересів.

За таких умов реалізується право всіх громадян формувати, контролювати і змінювати державну владу у відповідності до Конституції України, згідно з якою джерелом влади та її сувереном проголошується народ як суб'єкт визначення змісту і характеру владних функцій, а влада відіграє обслуговуючу роль.

Спробуйте організувати зустрічі з представниками органів державної влади та депутатами різних рівнів і дізнатись про їхню діяльність щодо реалізації громадянських, політичних, економічних, соціальних та культурних прав і свобод кожної людини, створення необхідних умов для самореалізації кожної особистості.

Розповіді та фоторепортажі про ці зустрічі, а також повідомлення про ті особи, які відмовились прийти до вас на розмову можна розмістити тут